Thuis culinair modern koken met innovatief keukenapparatuur

Bij de inrichting van je keuken is niet alleen de indeling van het keuken interieur belangrijk. Innovatief keukenapparatuur als kookplaten, afzuiging en andere slimme keukentools zijn onmisbaar geworden en een must to have in de moderne keuken voor de (thuis)kok.

Vooral wanneer koken een passie is en de keuken het liefst veranderd wordt in een kookparadijs. Waar de meest heerlijke hapjes en gerechten gemaakt kunnen worden en prettige gesprekken gevoerd worden zonder gestoord te worden door hinderende kookgeluiden.

Bora hoogwaardig keukenapparatuur

Een moderne keuken realiseren hoeft per se niet onbetaalbaar te zijn. Uiteraard gelet op de mogelijkheden wat mogelijk is binnen het budget.
Ongetwijfeld heb je wel eens de tv commercial van het merk Bora voorbij zien komen.

Een reminder: “Bora – the end of normal”, te zien met het goed doordachte kookveld en kookveld afzuigsysteem.

Bora tv commercial

Het bedrijf kenmerkt zich door de gedachte dat de moderne keuken tegemoet komt aan de behoeften waar de thuiskok blij van wordt in de huidige moderne leefkeuken.
Het bedrijf bestaat sinds 2006 en maakt innovatieve keukenapparatuur wat efficiënt, functioneel en kwaliteit heeft en verkrijgbaar is in verschillende prijsklasse.

Koken met de keukenapparatuur van Bora is plezierig thuiskoken. Het kookveld en de kookveldafzuiging zijn bijzonder stil door de optimale luchtgeleiding en de stille motor.