Walvissen en dolfijnen spotten op de Azoren

Walvissen spotten op de prachtige Azoren.

Op de Azoren kun je verschillende soorten walvissen spotten. Je kunt op Ponta Delgada: Sao Miguel en op Lajes: Pico en Faial walvis excursies boeken. Tijdens zo’n excursie kun je prachtige zeezoogdieren bewonderen in de Atlantische Oceaan. De Azoren is de bestemming voor natuur liefhebbers die niet van het massatoerisme houden. Je kunt er volop genieten van de natuur aan land als in de zee waar walvissen, dolfijnen en andere zeezoogdieren te ontdekken zijn.

Op excursie met een Walvis tour is genieten

Om Dolfijnen, walvissen, potvissen en andere zeedieren te bewonderen kun je meedoen aan een walvis tour. De tour is mogelijk vanaf elk eiland en met een ervaren gids ga je met een boot de oceaan op om de zeezoogdieren te spotten. Ook dolfijnen, potvissen, vinvissen en schildpadden zijn te spotten tijdens zo’n tour. Het is een schitterende belevenis om mee te maken.

Bij bekende lokale toeristenbureaus kun je een walvistour boeken. Wanneer je in de planning hebt om op vakantie te gaan naar de Azoren en je mee wilt doen aan een walvis tour. Kun je dit het beste van tevoren boeken samen met je vakantie. De walvis tours zijn namelijk snel uitverkocht bij de locals ter plaatse en zo voorkom je een teleurstelling wat een domper geeft op je vakantie.
Wanneer je geen zeemansbenen hebt kun je vanaf land walvissen, dolfijnen en andere zeezoogdieren spotten met je verrekijker.